kitelepülés

Leírás

A szabadulószobák világa hatalmas sikert arat az aktív kikapcsolódást kereső társaságok körében. A hangulat, a történet, a rejtélyekkel átszőtt logikai feladványok magukkal ragadnak és egy órára biztosan elfelejtetik veletek a külvilágot. Ha úgy gondoljátok, hogy ezt ti is átélnétek kollégákkal, barátokkal, de nem tudtok eljönni hozzánk, vagy esetleg többen vagytok, mint amennyi főt be tudunk fogadni, akkor Nektek lett kitalálva új, kitelepülős, mobil szabadulószobánk! Biztosak lehettek benne, hogy senki sem fog unatkozni, és a mobil szabadulószoba emlékezetes élményt nyújt majd minden munkatárs, barát számára!

Kétféle játékot is kínálunk Nektek, melyek közül kedvetekre választhattok!

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és egy rövid egyeztetés után következhet a helyszínbejárás, amit követően kialakítjuk számotokra az izgalmakkal teli szabadulószobát!

Választható játékok:

Az örökség

2-6 fő/csapat
kb. 30 perc

Rácz Richárd keresett fel benneteket, hogy felkutassátok számára az "arany szív" nevű családi ékszert.
Feladatotokat fejtörők és ügyességi feladatok fogják nehezíteni.
Amint megtaláljátok a nyakláncot, küldetésetek sikeresnek bizonyul és a Rácz család öröksége újra méltó helyére kerül.

A megoldatlan eset

4-12 fő/csapat
kb. 60-90 perc

Az eddigi nyugodt életetek teljesen felfordult. Belekeveredtetek egy nagyon kellemetlen helyzetbe, hiszen gyanúsítottként, megbilincselve, a sötétben várjátok, hogy végre kihallgassanak benneteket az előzetes letartóztatásban. Eddig mindenki nagyon barátságtalan volt, úgy éreztétek ebből csak a barátaitok segítségével mászhattok ki. Lassan ők is a helyszínre érkeznek és együtt megpróbálhatjátok kideríteni, hogy ki kevert bele titeket ebbe a bűncselekménybe.

Referenciáink
"Nagyon köszönjük a munkátokat! Fantasztikusan éreztük magunkat!😊
Gördülékeny szervezés, precíz lebonyolítás, maradandó élmény!😊
Többeknek már ajánlottunk benneteket és mi is számítunk még rátok!"

"Jól felépített és nagyon kreatív volt a játék. Gondolkodni kellett, de nem voltak megoldhatatlanok a feladatok. Élveztem minden percét a "szabadulásnak", különösen amikor sikerült megoldani egy-egy részfeladatot. Kiváló csapatépítő lehetőség, ugyanis közös sikerélményt ad. Mi szerintem egy kicsit sokan voltunk a csapatban, így nehéz volt optimálisan felosztani egymás között ki mit csináljon.Tök jó, hogy ennyire mobilisak voltak a szervezők és az irodában is le tudták bonyolítani a játékot."

"Mégegyszer köszönjük a játékot, mindenki nagyon élvezte, különleges feladatok voltak, éppen jó volt a nehézsége is szerintem, és nagyon profi volt a szervezés is!😊"

"Szuper élmény volt! Változatos, elgondolkodtató feladatok voltak de mégis nagyon élvezhető volt. Tetszett, hogy az elején két külön csapatból indultunk és össze voltunk bilincselve, meglepő volt és vicces, ahogy próbáltunk kommunikálni a másik csapattal. A rövidebb játék is nagyon jó volt, ott is kellett gondolkozni rendesen."

Hogyan épül fel egy szoba?

Az ajtó bezárul!

Magatokra vagytok utalva, viszont megannyi nyom fog előre vinni titeket! (Természetesen ha elakadtok segítünk.)

Óra indul!

Meg tudod fejteni a rejtvényeket és kijutni 60 perc alatt? Nem olyan könnyű, mint gondolnád!

Éld bele magad a történetbe!

A szobák autentikus élményt nyújtanak hangulatos légkörrel, ügyelve az apró részletekre.

Készen állsz a kiszabadulásra?

Szórakozz és légy részese szabadulószobáink egyedi történetenek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy ne maradj le újdonságainról és kedvezményeinkről.