Szabulj útlevéllel!

Szabulj útlevéllel!

Kedves Nyomozótársak!

Örülünk, hogy továbbra is velünk tartotok és figyelemmel kíséritek a soron következő blog bejegyzéseket. Elhoztunk pár újdonságot, amiről a hírlevél olvasóink már értesülhettek. 

A első újdonságunk, hogy bevezetésre került az ÚTLEVELÜNK! Sokszor éreztük, hogy a történet néha annyira magával ragad titeket, hogy rögtön végig játszanátok szobáinkat. Ezért is hoztunk nektek ehhez egy lehetőséget, hogy kedvezményesen játszhassatok velünk. Azért persze nem muszáj mindet egyszerre, hagyunk nektek időt a pihenésre és a sztori emésztésére. Szeptember végéig gyűjthetitek a pecséteket, amelyek egyre nagyobb kedvezményeket biztosítanak.

A működése igen egyszerű, figyelj még egy kicsit és elmagyarázzuk: 

  1. Gyertek el szabadulni!
  2. Szabadulásod után kaptok a recepción egy pofás kis füzetet, amelyben további információkat találtok és üres helyeket, ahova az első szabadulás után meg is kaptok egy pecsétet!
  3. Ha ez megvan, a következő pályából már 10% kedvezményt kaptok, utána 20%, és legvégül pedig 30%-os kedvezményre vagytok jogosultak az utolsó pályából!

Szeptember végéig áll csak a különleges ajánlatunk! Szóval gyorsan kapkodjátok el a pontgyűjtő füzeteket, amíg még lehet! Részletekért és további információkért kövessétek Facebook és Instagram oldalunkat!  

A második, hogy hírlevelünk megújult és mostantól rendszeresen szolgáltatja az érdekességeket, újításokat és az aktuális akcióinkat nektek. Ezért, akiket igazán érdekel a Haunted House és mindig tudni szeretnének a naprakész információkról, azoknak bizony lehetőségük legyen ily formában is tájékozódni!

Élményekkel teli szabadulást, pecsétgyűjtést és olvasást kívánunk mindenkinek! 

Üdvözlettel, 

A Haunted House csapataIratkozz fel hírlevelünkre

Hogy ne maradj le újdonságainról és kedvezményeinkről.