GY.I.K

Általános tudnivalók

Ha itt nem kapsz választ a kérdésedre, fordulj hozzánk bizalommal.
A szabadulószoba egy interaktív játék, ahol a résztvevőknek különböző rejtvényeket kell megoldaniuk és nyomokat kell keresniük ahhoz, hogy kiszabaduljanak a zárt helyiségből egységnyi időn belül.
A Haunted House szabadulószobáiban 60 perc áll rendelkezésre a kiszabaduláshoz, de ez az idő eltérhet, hiszen plusz időt biztosítunk játékosainknak.
Az ‘Alagsor’ és ‘Padlás’ szobáinkban 2-5 résztvevő vehet részt, míg az ‘Emelet’ szoba 7 főt is kényelmesen elbír. Többen vennétek részt? Keressetek bizalommal bennünket!
A szabadulószoba szórakoztató és kihívást jelent minden korosztálynak, ám általában 16 éves kortól ajánljuk, hogy egyedül vegyenek részt, felnőtt jelenléte nélkül, ugyanis a rejtvények és feladatok nehézségi szintje megfejthető lehet ettől a kortól. Alsó korhatárunk nincsen, viszont 16 év alatt min. 1 fő felnőtt aktív résztvevő jelenlétét kérjük a csapatban.
Nem, semmilyen előzetes tapasztalat nem szükséges! A szabadulószobák mindenki számára nyitottak. Ha nem voltatok még, akkor átfogó információt kaptok játékvezetőinktől, hogy mit és hogyan kell, ill. Érdemes csinálni. Tippekkel is ellátunk benneteket, hogy minél gördülékenyebben menjen a szabadulás.
Ha az idő lejár, és nem sikerült kiszabadulni a szobából semmi gond nincsen. Extra időt biztosítunk, ugyanis a Haunted House egyik alapelve, hogy azt szeretnénk ti nyissátok az utolsó ajtót is ki. Nagyon ritkán van, hogy bemegyünk értetek, de igyekszünk mindig úgy alakítani, hogy a kiszabadulás teljes élményét megkapjátok.
Az mi szabadulószobánk egyedülállóan egy történet köré épült szobákkal rendelkezik, igényes díszítéssel és kihívó rejtvényekkel, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden résztvevőnek.
Az ‘Emelet’ szobát. Vegyesen, sok fajta különböző zár és rejtvény vár.
A Haunted House ‘Emelet’ szobájának hangulata olyan, mintha valakinek a lakásába, házába látogatnál. Sok a fény, tágas, megannyi bútorral találkozhatsz. Nem lesz ijesztés sem. Van pánik gomb, ill. kérés esetén kiengedünk a szobából is.
Nem testnevelés órára kell készülni, így hétköznapi viselet tökéletes. Nem lesztek koszosak, tornagyakorlatokat sem kell végezni.
Érdemes előre időpontot foglalni. A helyfoglalás egyszerű! Látogasson el weboldalunkra, ahol online foglalhat helyet, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, e-mailben, vagy a közösségi média valamelyik felületén.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy ne maradj le újdonságainról és kedvezményeinkről.