Vadászház (Családbarát pálya)

Nehézség
2-5
játékos
60
perc

Leírás

A vadászház egy teljes mértékben családbarát, kezdő szintű szoba. 14 éves kortól már egyedül mehetnek be a kalandvágyók. Számos különböző kreatív feladványt raktunk ebbe a pályára is, ahol biztonságos, minőségi és látványos kivitelezéssel találkozhattok. A szoba nem tartalmaz ijesztéseket és statisztát sem.

Ajánljuk a szobát kezdő játékosoknak, családoknak, gyerekcsoportoknak, ahogyan természetesen tapasztalt játékosoknak is.

Történet

A Papp-család családfője szeretett vadászni. Volt is egy faháza a közeli erdő mélyén, ahová szigorúan egyedül járt csak. Valami azonban történhetett, hiszen a falubéliek beszámolói alapján az elmúlt évben nem járt ott az édesapa. Hogy miért, azt senki sem tudja.
Nyomozzatok a vadászházban az édesapa és családja után!

Előfoglalási kedvezmény

Legyél az elsők között, látogass el és próbáld ki új szobánkat kedvezményes áron! 25% kedvezményt biztosítunk, amennyiben
- előre lefoglalod a kiválasztott időpontot és átutalod a játék árát.
A 25% kedvezményt az aktuális, teljes árból biztosítsuk! A kedvezmény érvényessége 2024.07.30-ig szól, és csak előre lefoglalt és kifizetett foglalásokra vonatkozik!

Foglalás beérkezését követően mihamarabb válaszlevélben felvesszük veled a kapcsolatot az utalási információkkal kapcsolatban.

Foglald le most

Foglalás

július 2024
Ke Sze Csü Szo Va
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 01 02 03 04

Általános tudnivalók

Ha itt nem kapsz választ a kérdésedre, fordulj hozzánk bizalommal.
A szabadulószoba egy interaktív játék, ahol a résztvevőknek különböző rejtvényeket kell megoldaniuk és nyomokat kell keresniük ahhoz, hogy kiszabaduljanak a zárt helyiségből egységnyi időn belül.
A Haunted House szabadulószobáiban 60 perc áll rendelkezésre a kiszabaduláshoz, de ez az idő eltérhet, hiszen plusz időt biztosítunk játékosainknak.
Az ‘Alagsor’ és ‘Padlás’ szobáinkban 2-5 résztvevő vehet részt, míg az ‘Emelet’ szoba 7 főt is kényelmesen elbír. Többen vennétek részt? Keressetek bizalommal bennünket!
A szabadulószoba szórakoztató és kihívást jelent minden korosztálynak, ám általában 16 éves kortól ajánljuk, hogy egyedül vegyenek részt, felnőtt jelenléte nélkül, ugyanis a rejtvények és feladatok nehézségi szintje megfejthető lehet ettől a kortól. Alsó korhatárunk nincsen, viszont 16 év alatt min. 1 fő felnőtt aktív résztvevő jelenlétét kérjük a csapatban.
Nem, semmilyen előzetes tapasztalat nem szükséges! A szabadulószobák mindenki számára nyitottak. Ha nem voltatok még, akkor átfogó információt kaptok játékvezetőinktől, hogy mit és hogyan kell, ill. érdemes csinálni. Tippekkel is ellátunk benneteket, hogy minél gördülékenyebben menjen a szabadulás.
Ha az idő lejár, és nem sikerült kiszabadulni a szobából semmi gond nincsen. Extra időt biztosítunk, ugyanis a Haunted House egyik alapelve, hogy azt szeretnénk ti nyissátok az utolsó ajtót is ki. Nagyon ritkán van, hogy bemegyünk értetek, de igyekszünk mindig úgy alakítani, hogy a kiszabadulás teljes élményét megkapjátok.
Az mi szabadulószobánk egyedülállóan egy történet köré épült szobákkal rendelkezik, igényes díszítéssel és kihívó rejtvényekkel, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden résztvevőnek.
Az ‘Emelet’ szobát. Vegyesen, sok fajta különböző zár és rejtvény vár.
A Haunted House ‘Emelet’ szobájának hangulata olyan, mintha valakinek a lakásába, házába látogatnál. Sok a fény, tágas, megannyi bútorral találkozhatsz. Nem lesz ijesztés sem. Van pánik gomb, ill. kérés esetén kiengedünk a szobából is.
Nem testnevelés órára kell készülni, így hétköznapi viselet tökéletes. Nem lesztek koszosak, tornagyakorlatokat sem kell végezni.
Érdemes előre időpontot foglalni. A helyfoglalás egyszerű! Látogasson el weboldalunkra, ahol online foglalhat helyet, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, e-mailben, vagy a közösségi média valamelyik felületén.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hogy ne maradj le újdonságainról és kedvezményeinkről.